6 Aralık 2011 Salı

dent yu (thank you), ordan burdan

Oyuncak cay bardaklarini almis gelmis, birini benim elime tutusturdu birisi de kendinde "del, del" dedi takip ettim evin bir kosesine oturduk beraber sozde cayimizi ictik sonra ayaga kalkti bana "dent yu" (thank you oluyor bu onun dilinde)dedi ve yurudu gitti. Boyle minik olaylarda, her minik de olsa cumle kurusunda ben once bir ciglik, opme ve koklama sefasindan sonra ancak cevapliyorum. gormemisin bir oglu olmus... seklindeyiz yani.

Gecen hafta uykusundan kalkti "I want apple" dedi. ayni gun "Annecim ne yapsam yemegin yaninda ne istiyorsun" dedim yine: "I want apple" dedi. O gun yine ciglikli opusmelerimizden sonra elmalarini yedi tabii.

Hayatin baska bir yanina goturuyor insani cocuklar ama en onemlisi o baska dunyaya girebilmek. Ya da benim gibi deli olup cocugunuz yaniniz da oldugu surece o dunyadan cikmamak... sansli miyim neyim? oturup burada ahkam kesip, ciglik cigliga oyunlar oynayip kahkalar atabildigime gore sansliyim. Cocuk yetistirmek zor gercekten. Tum annelerin sansi bol olsun diyorum...

9 yorum:

Esin dedi ki...

Ben sana demiştim dicem ama.Evlat sevgisi başka,ben o dünyada kayboldum :)

Emel dedi ki...

Demistin evet =D simdi tekrar dunyayay donmem lazim. arkadaslari da unutmayip yer acmak lazim =D

Esin dedi ki...

Tekrar dünyaya dönülüyor evet ama hiç eskisi gibi olmuyorsun :)Önceliklerin değişiyoo ve de bir sürü sorumluluk sırtında :)
Ama yer açmak lazım , katılıyorum :)

Emel dedi ki...

Esin aslinda kimseyle bagimi koparmadim ama eskisinden daha zor oldugu kesin.

Adsız dedi ki...

Dünyada en tatlı en güzel duygulardan birisi evlat sevgisi.Tadını hiçbir yerde alamadığın bambaşka brşey işte .Öpüyorum seni cimcimem.

Emel dedi ki...

tesekkurler canim benim

MAGALY PUERTA dedi ki...

This is a beautiful work Emel !!!

MAGALY PUERTA dedi ki...

This is a beautiful work Emel

MAGALY PUERTA dedi ki...

This is a beautiful work Emel !!!