11 Kasım 2011 Cuma

11/11/11

Full time insan anatomisi/bioloji prof. pozisyonu acildi. Ben hala dusunuyorum basvursam mi diye. Bu donem iki derse de girdim. Umdugumdan daha zor oldu, derleri anlatmak degil ama sinavlar, quizler, doldurulmasi gereken ivir izirlar cok vakit aldi. Haftanin 4 gunu calistim part time olarak. Haftanin iki gunu gunduz ve iki gunu gece olmak uzere.Gunduzleri sadece haftanin iki gunu oldugu halde Bella'yi birakip gitmek bana cok zor geldi. Hala dusunmekteyim. Basvuru tarihi gelip gecicek bu gidisle.Bella'yi hesaba katmazsak. Cok sevdim isimi. Hoca olarak derslere girmek beni cok tatmin etti. Ozellikle bazi ogrencilerin hayatlarini iyi yonde etkileyebilmek cok tatmin edici geldi bana. Masterimi yaparken de Turkiyede derslere girmistim ama burda biraz daha farkli; insanlar, iliskiler, hocalik. Yazicam daha uzun birgun vakit bulursam.

Gelelim benim minik kusum Bella'ya. Bugun 17 aylik oldu Bella. hala 4 tane disi var 2 tane daha geliyor toplamda 6 tane. Cok gec kaldi disler, birde gulumseyince sadece alt disi gorunuyor boylece sadece 2 disi varmis gibi. cok tatli su anda yazarken isirmak istiyorum. Her ne kadar rahatsizlik duysam da konustugu cogu kelime Ingilizce. Turkceden de kolay olanlari secip kelime hazinesine eklemeyi ihmal etmiyor. Dun mesela copap dedi ben anlamakta zorluk cekince corabini alip getirdi =D. Hala bana momy Tim'e de baba diyor. Muzik dinlemeyi cok seviyor ama kucuk hanim oyle hanim hanimcik ve klasik seylerden hoslanmiyor biraz hizli oynayabilecegi biseyler olmasi lazim, Ingilizce ABC ve Twinkle twinkle little star haric!. ABC kitabina bakarak A ve B yi ingilizce soyledikten sonra C yi de Turkce soyluyor...









Annecim babamin ayakkabisini giyergiymez geliyorum


gene yakalandim cekmeceleri karistirirken

5 yorum:

ÇokBilmiş dedi ki...

Ben de ders vermee bayılıyorum. Senin tecrübelerini okumayı da heyecanla bekliyorum :)

Emel dedi ki...

Cok Bilmis sen nerde ders veriyorsun? yazayim bi ara buradi tecrubelrimi o zaman =)

Emel dedi ki...

buradaki tecrubelerimi demek istemistim.

ÇokBilmiş dedi ki...

İstanbul Hukuk

Adsız dedi ki...

Bu çocuğa kot çok yakışıyor,gözler maviş ten beyaz kendide lokum gibi olduğundanmıdır bilinmez ! Türkiye'ye geldiğinizde getirin Didim'e lütfn :)