30 Haziran 2011 Perşembe

cok kisisel bilgiler

Sanirim ben burayi aklima geldikce onemli tarihleri belgelemek icin yaziyorum. Emanet bir sekilde burdayim sanki, her an gidebilir ya da kalabilirim. ne bileyim oyle iste. benim icn onemli bugunki yazdiklarim ve belgelemek istediklerim

iste belgelemek istediklerimin ozeti;

Bella ile ilgili belgelemek istediklerim:
sevdiklerim:

- haziranin 27 ilk gercek adimlarini atti Bella. Hala bizim ayaga kaldirmamiz gerekiyor ama kendi basina birkac adim atabiliyor. elinden tutarsak da bir kosturma basliyor.

- 1 aydir kalem tutup duz cizgi ciziyor. normalde ne zaman cocuklar kalem tutuyor bilemiyorum ama el kaslari guclu gorunuyor.

sevmediklerim

- Dislerden dolayi huzursuz ama Bella'yi suclayamam bu konuda
- Hala sorun var tek gozunde goz yasi kanallarinin tikali olasindan dolayi. Agustosta randevumuz var o zaman soyleyecekler ameliyat olcak mi diye. Biliyorum basit bir operasyon ama endise etmekten kendimi alamiyorum.
-Bazi gunler 1 dakika bile yanliz kalmak istemiyor cok yorucu geciyor gun.

Bizim hayatimiz:

Sevdiklerim:
-Senelerdir ugrastim kardesim gelsin diye simdi yanimda cok mutluyum.
-Nihayet bahceli evimiz var, kopegimiz Gokce de rahat bir nefes aldi
-bahcemdeki domatesler ve biberler hala umut vaat ediyor.

Sevmediklerim:
-kardesim yanimda ama gecici bir sure icin, keske hep burda yasasa
-Is konusunda hala neler yapicam diye beklemedeyim
-Tim ile birbirimize cok vakit ayiramiyoruz.

Iste bunlardan ibaret benim kisisel ozetim.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazıyı okudum okudum ,sonuna gelip fotoğrafınızı gördüm ya''çok şirinsiniz ''dedim dışımdan seslice :) Ashley'de Bella'yı çok sevdi. Kardeşinin gelmesine çok sevindim,keşke kalabilse ama vize işleri, prosedürler, bu işler insanın elini kolunu bağlıyor. Cimcime demek kalem tutuyor :) Ayrıca bloğu bırakıp gitme sakın,seni hep görmek isteriz.Ara ara haber almak güzel oluyor,zaten yazısını beğendiğim çokaz blogger var-sende gitme ..
Allah nazarlardan saklasın tekrar söylüyorum çok tatlı insanlarsınız :)
Sevgiler

ÇokBilmiş dedi ki...

Reader'dan izliyordum seni, gitme kal diye blog üzerinden izleyici oldum. Hani belkiizleyici sayın artarsa teşvik edici olur diye :) Lolipop da vereyim mi? :)

Emel dedi ki...

RRH senin blogun benim favorilerim icinde kayitli done done okuyorum yesinis yoksa eskilerini okuyorum resimlerine bakiyorum. cok guzel hersey Ashley ile sen ve blogun. benimki gunluge dondu o yuzden yazmasam mi dedim ama yazayim bari gene arada =D tesekkurler guzel yorumun icin, siz de cok guzelsiniz. tesekkurler canim benim.

Emel dedi ki...

CokBilmis, ben lolipop olayina bayildim, lolipop verceksen ben devam edeyim yazmaya. saka bir yana tesekkurler izledigin =D icin ve yorum biraktigin icin. ben de seni ekliyorum okudugum bloglar arasina. Ucak yolculugu icin yaptigin yorumdan sonra ekleyecektim ama unutmusum =D