1 Şubat 2011 Salı

Bella'nin odasi (mi?)

Nihayet tasindik, Ocagin 29 unda. Odalar kutularla dolu, bir kismini yerlestirdim ama bazilari hala acilmamis duruyor. Evin yenilenmesi tamamlanmadan tasindigimiz icin oda ortasindaki kutular belli bir sure orada kalacaklar gibi geliyor bana. ev cok eski ve yenilenmesi gereken bircok sey var. Tim'in tek basina evin tavanlarini kaziyip tekrar duzeltme yapmasi ve boyamasi, ve evin butun duvarlarinin, kapi, pencere cercevelerinin boyanmasi 1 ay surdu (yani ev de oyle buyuk falan degil, ufak birsey ama Tim hem calisip hem bu isleri kendi yapmaya kalkinca boyle uzadi iste). o yuzden diger yenileme isleri yapilmadan oylece tasindik.
Neyse olay aslinda tasinma isi degil. Bella'nin odasini hazirliyorum. Henuz ismarladigimiz yatagi gelmedi. Ilk 4 ay bizim yatagimizda yatti sonra yanbasimizdaki kucuk yataginda yatmaya basladi, tek nedeni de Tim'in uyuyunca el-kol ayaklarini pek kontrolsuz o yana bu yana atmasi bunu yapamazsa da uykusuz kalmasi yoksa hala birlikte yatiyor olacaktik.
Eve tasinmadan once cok heveslendim, "simdi odasinin duvarlarina sunu cizip-boyuyacagim, onu yapicam, bunu yapicam" diye ama gelin gorun ki elim bir turlu gitmiyor odayi hazirlamaya. Uzzzzuuuuuuun bir sure daha ayni odada kalacagiz biz bu gidisle.

Hiç yorum yok: