19 Temmuz 2010 Pazartesi

Rawhide and Sedona



Dun anneannemiz dedmiz ve biz hep birlikte Rawhide denilen wahsi bati/kovboy usulu yere gittik. biraz dolastik, aksam da yemegimizi yedikten sonra eve geldik. Bella sessiz sedasiz yemegimizi yememizi bekledi, hic zorluk cikarmadi bize. Orada Mardinli hemsehrimizi de ziyaret ettik.
Bugun ise oglenden sonra Sedona yolculuga ciktik. Sedona'da dolastik biraz yine aksam yemegimizi yedik, Bella mi aksam sedona gun batimina dogru besledim. Biraz stressli olsam da cok guzel gecti gunumuz... en sedigim insanlarla canim kizim, esim, canim annecim ve babacim...

11 Temmuz 2010 Pazar

dedemiz de geldi, ve bu arada bella 1 aylik oldu.


Dedemiz bu cuma gunu Arizonaya geldi bizi ziyarete. Hava alanina hep birlikte gittik, annem ben, T ve Bella. Babamcim cok yorgun geldi bugun ikinci gunu gelisinin hala biraz yorgun. Babam gelirken o kadar cok yiyecek getirmiski hayret ettim nasil izin verdiler diye. Cesit cesit peynirler, kuru bakliyat, pirinc, kendi elleriyle yaptigi receller ve aklima gelmeyen bicok sey. Her ne kadar yiyecek getirme dediysek de yine de almis gelmis aklina ne geliyorsa.
Bella da bu arada 1 aylik oldu! zaman cok cabuk geciyor...1 ay once bugun kizimiz aramiza katildi.

6 Temmuz 2010 Salı

Kizim iki haftalik olmadan gulumsemeye baslamisti. su anda o gulumsemeler daha da artti. Hala gunduzleri cok uyuyor aksamlari ise onunla birlikte ben de uyanigim. dun babamiz alip gogsunde yatirinca aglamasi kesildi. o sekilde uyuya kalmisiz bir saat sonra uyaninca alip yatagina yatirdim. Canim benim azicik da geceyi gunduzu bilse.. yine de duydugum korkunc bebek hikayelerine kiyasla kizimiz cok iyi maasallah!